Frågar publiken igen

Hej igen!

Jag har ett nytt dilemma som jag vill höra vad ni tycker om. Vi har nämligen fått ett frostat fönster i badrummet, det ska egentligen vara ett klarglas så detta ska sändas tillbaka om jag får som jag vill :)
Jag ser framför mig hur man kan se ut på stjärnhimmel när man badar och hur man kan välja när man vill ha ljusinsläpp och inte. Dessa möjligheter försvinner med frostat, men min käre sambo är av annan åsikt och vill ha det frostade kvar.
Jag tänker mig skydd i form av lameller eller persienner (sådana som går att centrera både uppåt och neråt).
Min fråga är vad ni anser om alternativen och varför!

Det frostade
Det med persienn som går att skjuta åt båda hållen.
Förslag Lamellgardin

Kommentarer
Postat av: Cicci

Då kommer mitt svar här!Det beror ju på hur omgivningen ser ut, har ni grannar tätt inpå, finns det planer för att bygga fler hus intill inom snar framtid?Annars finns ett alternativ, fönsterfilmer! Om ni nu väljer att ta det där klarglaset så finns alltid möjligheten att kunna dölja i efterhand men inte tvärtom. Det finns ju många snygga fönsterfilmer, antingenegos en lokal färghandlare eller här: http://www.designonline.se/Products/sek1/Home_Accessories/Window+Screen+FilmsVi har ju frostat men så är ju vårt hus placerat mitt i ett villaområde! :-)

2012-01-19 @ 22:36:02
URL: http://www.vabeln7.se
Postat av: Buxbo-David

Klarglas, helt klart! ;)Vi har klarglas i badrummet mot skogen och klarglas med etch-folie i badrummet mot entrén. Folie köper du av närmaste skyltfirma. Sådant där cotswold-glas som är standard i badrum gillar jag inte alls.

2012-01-20 @ 08:11:59
URL: http://www.buxbo.se
Postat av: Tova

Inte tyggardiner. Det dammar rätt rejält i ett badrum av frottén och då vill man kunna städa ordentligt. Har haft tyg framför klargklasfönster - inte bra. Men klarglas med snygg folie vid behov. Är badrummet på plan 2? då är det ju mindre insyn kanske.

2012-01-20 @ 17:10:48
URL: http://villajaderberg@blogspot.se
Postat av: Villa Hemma

HejHelst klarglas, nästa alternativ frostat och sist (helst aldrig ;) ) sådant bubbligt...- Jenny

2012-01-20 @ 20:00:44
URL: http://Www.villahemma.blogspot.com
Postat av: Helena Nises

Klarglas med persienne :-)

2012-01-23 @ 08:29:08
Postat av: Emma

jag tror det blir bättre ljusinsläpp utan frostat. därför röstar jag på klarsglas. tkr det är snyggare också och så nån fin persienn. och stjärnhimlen lät mysigt! din blogg är ju mer poppin än min! ;)

2012-01-23 @ 13:10:58
Postat av: Maria

Hej!Jag ville också ha klara fönster på toaletten men av misstag blev det "frostat" på både gott och ont.. Lika mycket som ni ser ut går det förmodligen att se in..Hoppas ni kommer fram till en bra lösning !// Maria

2012-01-23 @ 21:36:49
URL: http://kumminstigen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0