Lite väl optimistiskt

Snickarna jobbar på vid huset och de blir mer och mer likt ett hus. Igår och idag kom gipsväggarna på så nu börjar man kunna skönja hur stora rummen på bottenvåningen ska bli. Det blir nog bra det här med storleken som jag tyckte såg så litet ut förut, nu ser rummen istället jättestora ut :) bättre det tycker jag.

Trodde takstolarna skulle på idag, men inga takstolar ännu i sikte på huset, de kommer nog upp nästa vecka då övervåningen är färdig. Så kan inte visa något sådant foto idag, däremot lägger jag upp en ny bild i morgon med gipsväggarna på.

Vi har fått veta att senaste inflyttning blir v.10 nästa år 2012, betyder att vi kanske kan flytta in om vi har tur i februari. Nu när bygget väl är igång så vill man bara att det ska gå ännu snabbare allting så att vi får börja njuta av huset. Tur att vi inte får som vi vill för då skulle de väl inte bli riktigt gjort - tydligen ska ju grunden torka i månader!! Den här julen blir det helt enkelt inget julpyntande och mysande i huset för oss. Nu får vi sikta på påsken istället och göra fina påskpyssel med barnen som ska pryda vårt hus.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0