Oj oj oj vad tiden går fort!

Vecka 10.
Hej och hå vad tiden springer iväg. Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen, det beror delvis på att jag är mitt uppe i en massa annat både privat och på jobbet, men även på att det just nu inte händer några "jätte" synbara saker på bygget lika fort som tidigare. 

Nu ska jag i alla fall påbörja uppdateringen igen :0)

Det som har hänt sedan senast är att man tagit bort byggställningarna och nu fått på taken på alla utbyggnader. Just nu jobbar Ted och grabbarna på att få det färdigt med isoleringen på ytterväggarna både nerpå och övervåningen. I stort sett ser man bara inplastade väggar i blå plast och en massa isolering bakom. Än så länge finns det inte innerväggar mellan rummen, och inte något golv på övervåningen. Vi ser fram emot just nu att få dit innerväggar mellan rummen så att man får något slags perspektiv på hur det kommer att se ut.

Bygget har förflutit på bra, leveranser kommer och går som det ska, inga större missöden har heller hänt. Vi har fått skicka tillbaka dörrkarmen på entrédörr för den var skadad. Två fönster hade också hamnat lite fel så de ändrades snabbt när vi uppmärksammat detta. Så det känns jättebra, det är ju liksom upp till oss att vara där och titta och se om något inte överrensstämmer. Det kan vara svårt för man ser ju mest brädor, just att vi såg fönstren berodde på att de sågat fel storlek på hålet där rutan skulle sitta. Det visade sig att det var en felläsning som är förståelig, stod lite väl smått i ritningen vilket nummer fönstret hade.

Men annars går allt som planerat och vi hoppas att de ska fortsätta så. Nästa steg i bygget är att få isolering på övervåningens golv, undervåningens tak. Sedan ska det på ett slags golv uppe som man kan gå på innan slutligen det golvet ska läggas som vi sedan ska använda. Inom några veckor ska även garaget påbörjas att bygga och det ska vi ju mestadels bygga själva med hjälp av min händige svärfar, han har byggt två egna hus tidigare själv så det blir nog en lätt match med ett garage.
 
Ska försöka fota lite under morgondagen invändigt, mest brädor och plast men ändå något..Ses!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0