IKEA shopping

Vi åker till IKEA nästa helg. Det här är en del av det som följer med oss hem. En kommod till nederplan plus att det blir en till likadan men bredare med 2 handfat till övervåningen. De verkar så rymliga runt handfatet där man kanske vill ställa nåt och dessutom får det plats en massa i de stora lådorna.

Spegel till nederplan kanske inte var den vackraste jag sett men även den funktionell med massa plats dels i skåpet och sedan även på hyllorna - riktiga dammsamlarhyllor - jag vet!
Får se om det blir den, det är den vi har gillat hitills som har ett skåp bakom spegeln och som ändå ser ut för nåt. Vi kommer ju att behöva så mycket utrymme som går att få så det är ganska mycket eftertanke på varje sak som vi kommer att köpa nytt.
Vårt största gissel blir farstufrågan som ska rymma alla skor och kläder från åtta stycken familjemedlemmar. Där tål det verkligen att tänka på hur vi ska organisera för att ändå behålla känslan av luftighet. Som det är nu är det en massa skohyllor från IKEA som gäller, dels två som står på varandra i ek och dels en som man kan sitta på och ha skor under. Farstun är ca 1,5X3m och man kommer in direkt från mitten på den långa sidan, så det blir koncentrerat på sidorna med skor och kläder.
Är det någon som har tips på någon bra sida för detta så kommentera gärna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0